Okategoriserade

Kokain består av kokabladen, fotogen, cement och kaustiksoda, OMG varför snorta in de giftiga ämnena?

Varför snorta upp detta ämne som är vådligt för våra kroppar och speciellt hjärnan?

Igår så tittade jag på en dokumentär som jag gillar att göra 🙂 denna handlade om kokainets väg från Columbia till Paris. Tänkte under tiden jag tittade “hur fasen” kan människor dra upp något i näsan som de inte har en aning om vad som är i eller hur det påverkar deras hjärnor och kroppen..

Jag har svårt att förstå festprissarna men det beror väl på att jag tycker inte om att vara påverkad av något för jag har kontrollbehov. Det är inte så bra för det är ett beteendemönster som skapats från barndomen. Men i alla fall så har det gjort så att jag inte gillar att vara påverkad på något sätt utan vill vara klar i huvudet som jag inte är nu då jag har tappat blod och det känns som jag tagit typ 2 glas vin hela tiden, Suck..

Börjar känna mig klarare i huvudet och tankarna men det går sakta framåt och vill inte stressa min kropp nu som jag gjort förut.

Tillbaka till dokumentären, Hur de skapar kokainet är helt sjukt..

De plockar bladen som de häller ut på marken som sedan blir mixad i mindre biter. Därefter häller de ut lite cement över bladen som sedan rörs runt i bladhögen. Efter det så läggs bladmixen ned i en gammal skitig tunna och nu kommer det ännu värre. De häller fotogen ner i tunnan som typ används till lampor. Kommer inte ihåg nu riktigt om det skulle dra ett tag nu eller efter de hällt på kaustiksodan.

När det var klart så silades bladen och skräp bort med en tygtrasa. Vätskan blev vit i färgen och när den dunstat bort så blev resterna som hårda kakor som sedan förmodligen maldes. Det fick man inte se.

OMG Detta borde berättas för ungdomar hur det görs samt vad ämnena gör med deras hjärnor och hur giftet påverkar hela deras kropp. Kaustiksoda används som proppläsare i avlopp och är vådligt att inandas och få på huden för den är frätande.

Åter igen varför behöver unga samt vuxna ta dessa droger? Så länge efterfrågan finns så kommer det alltid att finnas en marknad för de som vill tjäna stora pengar. Bönderna som odlar är de som får minst men ett levebröd som är svårt att ersätta i dessa fattiga områden.

Svårt alltså att få bort när vi människor är i behov av att fly för tillfället från livet antingen det är för att slippa känna känslor eller för att bygga på en självkänsla och parta loss..