Okategoriserade

Lyssna till ditt hjärta för den tar in information först som hjärnan sedan analyserar

Somnade sent och vaknar mitt i natten och kan inte somna om och sätter mig vid datorn och skriver. Ser då att det är fullmåne och förstår varför jag vaknar fast jag tagit min sömntablett. Sover alltid dåligt vid fullmåne..

Börjar fundera på vad jag ska fokusera på för framtiden och lyssnar på två olika män som jag lyssnat mycket på förut. Helt olika män som jag tycker är intressant att lyssna på för de är så visa och har många goda råd över hur man kan ändra på sina liv. Ska lyssna på mitt hjärta och inte vara så hård mot mig själv

Jag lägger in videos på dem båda så kan ni lyssna till deras goda råd. Gregg Braden pratar om att våra hjärtan tar in information först som hjärnan sedan analyserar. Sadhguru talar om hur du bestämmer dig för förändringar som du inte ångrar dig sedan över.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=xGjJDBD5RO8[/embedyt]

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=DXU_7TS8Kxk[/embedyt]