Okategoriserade

Färgstarka bär tynger ner grenarna i den varma höstsolen

En vanlig höstdag med brittsommar känsla

Jaha då har en vecka gått redan igen. Veckorna går så fort och kylan kommer krympandes in och kyler ner vår värld där bären hänger tungt ner från träden.

Enligt gammal utsago så brukar det bli en kall vinter om det är mycket bär på buskar och träd. Om man tittar på träden så är det mycket bär, fy sjutton alltså en kall vinter vi går till mötes. Inte roligt i mina ögon för jag fryser så mycket samt får värk i mina leder som jag har artros i. Börjar redan känna av det i mina fingrar och tår..

Men idag har vi fått uppleva en brittsommar som det kallas för när det är väldigt varmt för en höstdag. Det blev en kort promenad på förmiddagen och en på eftermiddagen. Orkar bara gå korta sträckor åt gången om jag går längre så måste jag sätta mig ner en stund och vila på en parkbänk typ.

Trevlig fredagskväll och ta hand om er