Okategoriserade

Måndag igen och en ny vecka med nya utmaningar och möjligheter

Måndag morgon och höstens aktiviteter har kommit igång på allvar så mycket som det går då pga av det förbaskade viruset som håller sig kvar.

 

Städat undan lite nu på morgonen och idag måste jag till tvättstugan. Har aldrig varit i en offentlig tvättstuga för att tvätta för i hela mitt liv så har jag haft tvättmaskin i mitt boende. Alltså något nytt att lära mig och acceptera.

 

Orken är inte på topp men i morgon så ska jag till doktorn och samtidigt ta mitt hb på labbet innan. Hoppas det inte sjunkit så mycket redan. Om ni ser tabellen nedan så ser ni hur man påverkas bland annat men varför man förlorar blod och hur snabbt det går påverkar också mycket. Kvinnor bör ligga på 120-130 då mår man som bäst. När jag kom in dagen innan julafton så låg jag på 61 om jag inte åkt in till sjukhuset så hade det inte gått så bra..

 

Jag har ett beslut som jag tänkt på ett tag men nu så har jag bestämt mig och det känns skönt samtidigt som det är tråkigt att det ska behöva gå så långt. Återstår att se hur allt går framöver. Under tiden kommer jag fortsätta att skriva här om mina funderingar och åsikter om allt.

Ta tillvara på stunden och skapa dina drömmar.