Okategoriserade

Känns som hjärnan kör ett flipperspel

Lördagskväll och duschen är avklarad och nu på med mysplagg för att chilla på sängen framför tv som rullar på i bakgrunden när jag sitter och skriver på saker som jag måste göra. Ljudet lågt på blir för mycket annars.

Dagens promenad ner till city  idag gick bra för jag stannade till på en bänk i en härlig park och chatta en kort stund med en kompis i Dubai. När jag kom ner till citykärnan så var det mycket folk ute på gatorna och nu när jag känner mig dåligt förankrad i verkligheten så blev ljuden alldeles för starkt.

Jag tog bussen snabbt tillbaka och fixade en kopp kaffe och la mig en stund. Nu inser jag hur mycket min utmattningssyndrom fått sig en riktig smäll igen, suck

Det är svårt för andra att förstå som inte upplevt detta syndrom hur det kan kännas. Det är jobbigt för ett hårt ljud eller för höga ljud får min kropp att börja skaka invärtes och att sedan samtidigt få in olika synintryck så blir jag alldeles yr. Hjärnan blir som ett flipperspel..

Glömmer saker, tappar ord svårt att följa en tråd i ett samtal. Man blir nästan helt säker på att det är alzheimers som slagit till men min doktor säger, Nej du behöver inte oroa dig.

Därför jag inte är så flitig på att skriva på bloggen nu, sorry