Okategoriserade

Är förändringar spännande eller skrämmande?

Sommarvädret är tillbaka en stund så vi kan få känna att det verkligen är en sommarmånad och den sista för detta konstiga och speciella år som 2020 är.

Det blev en snabb kort promenad i morse innan jag satte mig vid datorn för att fixa med några saker. Det blir en enkel lunch senare och efter det en vända ner till city för några ärenden.

Jag har tagit tag i vissa saker nu som jag tänkt på ett tag och nu så blir det av. Tänker flytta från Uppsala när allt det är klart men inte bestämt mig riktigt vart och det känns lite kittlande spännande. Det finns inget som håller mig kvar här längre utan nu så ska jag vidga mina vyer men det blir säkert inte av förrän mot höst/vinter. Måste vänta och se hur det blir med det här långdragna viruset som inte släpper greppet samt pga andra saker.

Vi får nog dras med det ett tag till där flera kommer drabbas på många sett. Det är ju egentligen inte viruset i sig som är det värsta utan vad som blir resultatet i världen med allt. När människor är stressade och känner sig attackerade så agerar vi orationellt och agerar utan ibland tänka igenom saker utan mera på impuls. Vår starkaste drift vi har som är överlevnad och till vilket pris som helst.

Den lilla människan som känner sig utlämnad och sårbar just nu i denna era när vi har mycket som förändras pga viruset som många inte kan ta in fullt ut. Svårt att inse att något kan skada så mycket som vi inte kan se eller ta på men dödar och lämnar förödelse efter sig.

De som brukar yttra… kan jag inte se eller ta på det så existerar det inte.. De behöver nog fundera igenom sin strategi för det finns så mycket där ute som vi inte är menade att se eller känna in för vi skulle inte mäkta med. Därför är våra sinnen och hjärna skapad som den är för att förskona oss.

Njut av dagen för vi vet inte vad morgondagen bjuder på. Det är också i nuet vi skapar vår framtid i stort och smått..