Okategoriserade

Gudagåva som flödar

Igår så blev det en sväng runt kvarteret och en liten stund till att filosofera över livets tuffa utmaningar och vad egentligen allt går ut på i livet för mig just nu. Blev inte klar i dessa frågor utan gick in och chilla en stund innan middagen.

Idag blev det en tur in till city och biblioteket för att låna några böcker och sedan hem för att sätta mig vid datorn och ordna med praktiska saker  som måste fixas. Hjärnan och kroppens ork börjar komma tillbaka men det går långsamt..

Jag har lyssnat på en man nu och någon vecka tillbaka som sjunger gudomligt. När jag hörde honom första gången så fick jag gåshud och tårarna rann ner för mina kinder. Han sjöng och rösten kom ut från hans mun men det var något gudomligt över det hela.

För er som sjunger själva eller håller på med musik förstår hur svårt det är att sjunga de olika rösterna. Det är helt olika teknik och till råga på allt så sitter han ner helt obehindrat och sjunger. Det han gör är stort och med sådan lätthet är mirakulöst.

Delar med mig denna video så ni kan höra och se hur lätt sången kommer ur honom. Han behöver inte anstränga sig ett dugg utan det flödar ur honom. Denna man har ingen sångutbildning utan har en gudagåva samt tränat och lärt sig ha kontroll över sin förmåga och gåva han födds med…

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=4X7MB8x4eTg[/embedyt]