Okategoriserade

Djävul i prästkappa som utnyttjar unga män

Japp nu så är jag på plats där jag ska vara ett tag men inte för länge. Min kropp strejkar och det är tungt att andas men ska till läkaren imorgon för fortsatt sjukskrivning. Får ta upp alla krämpor som plågar mig..

Biskopen som utnyttjat unga män för sitt höga nöjes skull… Hur kan kyrkan acceptera detta avskyvärda beteende? Ett problem som är stort under kyrkans beskydd av dessa herrar… Avskyvärt

Jag har tittat på en dokumentär och tittade färdigt på den igår innan jag somnade. Blir så fundersam och arg över hur de som sitter högt upp i samhällena tror att de kan bete sig som de vill och komma undan med saker. Där vi vanliga åker dit direkt om det kommer fram som jag tycker är helt rätt. Detta agerande som de gör är så förkrossande för unga män som växer upp där en del väljer utgången att begå självmord.

Den handlade om en högt uppsatt respekterad biskop i England som utnyttjade unga män som fanns i hans boende samt även vid andra tillfällen. Han fanns med i en härva av flera äldre präster som gjorde samma sak och de bara såg mellan fingrarna för de var likadana. Ett pedofilgäng med gamla gubbar som frossa i sig av de små unga kropparna där de utnyttjade sitt ämbete för att påverka dem att gå med på dessa sjuka handlingar..

Jag kan explodera av ilska för jag anser att de som ska sprida Kristus och Guds ord ska leva ett “normalt” liv och inte vara en djävul i prästkappa. Det är för sådana herrar som tror sig stå över alla andra och tro sig kunna bete sig och verka med falska och sjuka beteenden som gjort att jag bland annat lämnat kyrkan och tar avstånd till religioner. Dessa män finns i alla religioner och i samhällena, Grrrrrrr men det är värre när de ska vara Guds sändebud och finnas för människor som behöver själavård.

Det är starka krafter bakom dessa män för de blir beskyddade av högt uppsatta personer till och med prins Charles av England är vän med denna Biskop….

Nu måste jag vila för min kropp orkar inte att jag blir arg och irriterad. Har tungt att andas och känner mig yr…

Behandla andra som du själv vill bli behandlad.