Okategoriserade

Den universella kraften “Gud” är en del i vårt dna

Vaknade imorse från en snurrig dröm om att packa och stressa. Sträckte på mig och öppnade ögonen och där fanns mina packlådor redo för den nya flytten, suck Min dröm fortsätter men nu inte bara i drömmarnas land utan här och nu… Japp det är bara att fortsätta att fixa idag men lite ledigt tänker jag vara för det behöver jag.

Det blev en frukost ute i trädgården där solen värmde upp min stela kropp från nattens stressande och snurriga drömmar.

fb vänner fortsätter ramla in vid 9 hade jag 282 st väntande och just nu nya 370 st.. hmm det blir 652 och klockan är bara tolv.. Jag har gjort så att bara vänners vänner kan fråga men som sagt alltid roligt med nya vänner men de skriver och ringer så telefonen går varm. Pling, pling… får ställa in på ljudlöst tror jag..

Det känns att något nytt är på intågande i mitt liv och stora förändringar kommer det att bli och jag känner en stor tacksamhet till livet och vår universella kraft som många kallar “Gud” men jag tänker finna ett annat ord för den kraften som är så fantastisk. Jag vill undvika att den blandas ihop med dåtid och allt negativt som sagts och gjorts i Guds namn.

Vi fick den fria viljan och det är precis det vi har. Det är upp till oss att följa våra rena hjärtan där alla svaren finns. I vårt dna är allt programmerat från den universella kraften. Det vi tänker på och känner inom oss skapar din inre och yttre värld. Kärlek, gemenskap och utbyte av erfarenheter kan skapa en ny värld. Många förändringar behövs och förståelse inför andra.

Vi behöver se bortom våra kroppar för att uppnå och förverkliga den nya tiden som kommer. Jag har många tankar och mycket att berätta om detta. Delar med mig och skriver mera om det när jag kommit till min nya adress..

Kärlek är acceptens till vem du är och att inte döma andra… Det du säger och gör mot andra kan de uppfatta som något helt annat än vad du ville förmedla.

Hjärtat tar först emot det vi har omkring oss som sedan förmedlar upp till hjärnan där den analyserar allt och är programmerad att göra det för den enda anledningen, överlevnad. Den ska jobba för vår säkerhet och skickar varningssignaler ut i vår kropp som reagera därefter. De som har ett stängt hjärta pga händelser i livet har bara hjärnan som kallt gör beräkningar om överlevnad där egot får en stor plats. Det finns forskning om detta så det är inte fantasier och mystik…

Ta hand om er och var inte hårda mot er själva och andra