Okategoriserade

Vissa tror att fb är en dejtingsida, suck

Nu var det några dagar sedan jag skrev och det beror på att jag är så upptagen att det finns inte ro för mig att sitta och skriva något.

Packning, städning och nästa lördag bär det iväg mot nya äventyr 🙂 undrar vad det kommer att bli framöver med allt?

Trädgården måste också fixas så det är mycket nu men jag hinner sitta ner och ta en kort fikapaus emellanåt. Annars vimsar jag omkring och glömmer ibland bort vad jag håller på med och börjar med något nytt. Min utmattningssyndrom gör sig påmind, suck

Alltid härligt med nya vänner men just nu så ramlar det in vänförfrågningar under dagarna. Idag tills nu har det kommit in ungefär 300 och alla säger jag inte ja till. De som inte visar sitt ansikte eller har racistiska åsikter faller bort. När jag säger ja så börjar många chatta och det är omöjligt att svara alla… Vill inte heller samt jag har verkligen inte tid nu.

Jag som knappt orkar med mig själv just nu med allt där tankarna snurrar runt där jag kan sätta mig ner mitt i allt och börja antingen gråta eller skratta. För min situation är så pressande och tar på mina krafter. Tur att mitt hb ligger bra till just nu 🙂

Allt blir bra och livet går vidare.. Ska passa på och njuta extra de korta stunder jag får över till att sitta i trädgården och njuta av naturen.