Okategoriserade

Stresshormonerna gör mig snurrig och jag får svårt med koncentrationen

Vaknade tidigt idag för min inre stress väcker mig så fort den värsta tröttheten är borta.

Kan lägga till det att jag har inga gardiner för fönstren för de har jag tagit ner för att tvätta och sedan packat ner.

Måste också tvätta fönstren som är så tråkigt 🙁 det är bara och gilla läget fast min högra axel är dålig att just röra den på det sättet. Jag blev skadad när jag tog hand om mina föräldrars hästar där den ena hade fått kolik och får då inte lägga sig ner utan vara i rörelse hela tiden. Jag höll hårt i grimskaftet när hon fick helt plötsligt för sig att stegra och jag han inte släppa och axeln fick sig en rejäl påfrestning. Det hände 1984 och axeln gör sig fortfarande påmind samt att det blivit artros i axeln…

Ja ja det är livet…  När man kommer upp i åren så har vi hunnit skaffat på oss skador och krämpor från den hårda skolan livet är.

Jag har hunnit med 10 operationer och inga är skönhetsoperationer är bäst att tillägga, ha ha

Håller fortfarande på att fixa hemma inför flytten och det börjar kännas som om jag bor i en kappsäck. Tycker det börjar bli lite mycket flytter nu som jag haft på några år. En nomad näe inte då men inte långt ifrån…

Det är mycket att tänka på och få ihop allt med precision och det är mycket mera än det jag berättar om här som också pågår och händer i livet just nu…. Är jag stressad eller……

Jag ska ta en kopp kaffe och sätta mig ute i trädgården en stund för att ladda på batterierna som börjar sina på allvar.. Ungefär som när man tittar på sin mobil och det är typ 18% kvar.. Suck