Okategoriserade

Är vi en dum fårskock eller kan vi påverka vår framtid?

Vaknade idag på ett bra humör och kände att allt blir bra i livet så jag hoppade upp ur sängen fixade frukost på med kläderna och ut i trädgården för att köra en sväng med gräsklipparen igen, gräset växer så fort, suck…

Njuter av det växlande vädret och löser lite korsord som blir hjärnans gympa idag, nice 🙂 kopplar av direkt allt i livet som får mig att må dåligt eller blir arg över. Kroppen behöver den avkopplingen ibland för att bara chilla..

Just nu så är jag orolig för en vän som funnits med mig i livet sedan våren 2018 och han mår inget bra och är drabbad av att vara på fel tillfälle när viruset drog igång. Mina tankar är med honom varje dag och jag vet inte riktigt hur jag ska kunna hjälpa honom för han har insjuknat i diabetes 1 i höstas och befinner sig utomlands just nu och insulinet tar snart slut och inga pengar..

Lång historia men jag hoppas kunna hjälpa honom på något sätt för han har varit en speciell vän i livet för mig.

Det är mycket på gång i nära nutid för all mänsklighet och jag undrar egentligen hur det blir den närmaste tiden. Hur det blir längre fram har jag en aning om för som jag sagt så är jag en person  som kan se in i framtiden. Det är alltid svårt att säga exakt när det kommer för det finns egentligen ingen tid utan det är vi människor som skapat tiden för att få ordning och struktur på vår tid och samhällena och världen… Det behövs jag lovar för människor kan bli lättpåverkad av de som styr och vill att vi ska agera efter deras plan.

Det som händer nu är lite skrämmande för att det är starka politiska krafter som är i farten. BLM där personer inte är pålästa av historien utan agerar efter hur de som styr i den gruppen tycker….. De som agerar impulsivt och skapar massa kaos med skadegörelse är inte intresserade av att se verkligheten utan bara vill göra motstånd där de inte fattar egentligen vad det hela handlar om.

OMG gör inte det utan läs på om vilka personer som verkligen kämpat för de svartas rättigheter och vandalisera inte minnesmoment som bygger på styrka och kunnighet i de svartas liv och historia.

Jag blir ledsen och konfunderad… Va inte impulsiv utan ta reda på fakta och verkligen jobba för allas mänskliga rättigheter i världen. Önskar jag kunde påverka och få människor förstå vad som är på gång och inte låta de som vill att vi ska agera på ett visst sätt som vi gör just nu..

De banar väg för något som vi inte fattar och ser idag men vi kommer göra sedan och då är det försent att backa…

Så när vi säger varför förstod de inte på 30 talet vad som var på gång och hände??? Vi står nu vid en vändpunkt och fattar inte vad som pågår eller varför vi agerar som vi gör… Det kommer generationer i framtiden göra.. Ställa samma fråga som vi ställer till dem som styrde under 30-40 talet….

Vi bara repeterar historien men allt går i cykler och vi följer som dumma får i en fårskock…Inte jag får jag har fattat och går min egen väg och känner mig klar egentligen med allt men……

Kärlek till er alla vem ni än är eller gör i livet