Okategoriserade

Sol kom fram igen och värm våra frusna kroppar

Idag är det riktigt stugsittarväder och regnet öser ner utanför min dörr.

Det gör inte så mycket för jag har saker som jag måste fixa med inomhus och det känns lättare om solen är bakom molnen..

Tycker lite synd om semesterfirarna som vill sola bada och njuta av tillvaron.

Idag har jag släpat ut min tunga ryamatta och piskat den, suck vad jobbigt det var. Jag har fotat den också för nu så säljer jag den för jag har tröttnat på denna tunga matta. Vill ha något nytt istället…

Det blir att sitta vid datorn en stund idag och sedan läsa en bok tror jag. Att bara chilla är också viktigt mitt i allt som händer runt omkring mig personligen och släppa allt som händer i samhällena/världen.

Ta hand om er alla där ute i vimlet av livsöden