Okategoriserade

Pedofili där båda parter mår dåligt men barnen svårast :(

Efter två intensiva dagar i en värme som får oss nordbor att nästan gå på knäna där jag har gjort viktiga saker samt varit på en middag hos en väninna med sin dotter.

Nu så är jag tillbaka med att skriva om något nytt.

Det händer mycket nu ute i vår omvärld och jag följer nyheterna med mina analytiska ögon där känslorna åker berg och dalbana över allt som tas upp om olika saker.

En nyhet som handlade om att en 66 årig man har begått pedofili mot väldigt unga barn där den yngsta är född 2019. Jag suckar djupt, skakar på huvudet och hjärtat känns så tungt när jag läser om mannens framfart. Det är så tragiskt att det finns en personlighetsstörning som skadar barn som sitter i hela livet. För de yngsta så kommer de inte ihåg händelserna i sitt medvetande men finns med i det undermedvetna som styr våra val vi gör i livet utan att förstå det.

Pedofili går inte att bota eller behandla enligt läkare och det blir ännu värre för vad göra med dessa män som det naturligtvis är mest av? Jag tycker att de ska kemiskt kastreras, få fängelsestraff på speciella fängelser där de ska få terapi där de även får följa och se hur dessa barn far illa efter dessa dåd. Barnen ska inte behöva möta förövarna utan de ska få följa online där barnens identitet är skyddat.

De måste ha som ett krig inom sig, att ha detta behov samtidigt ändå inse att de begår något som är så fel. En del fattar ingeting alls och tycker inte att de gör fel. Dessa personer skadar så många i sitt liv och de måste hittas i tidig ålder så de får hjälp med att hantera sitt begär för att kunna skydda våra barn.

Inget barn ska behöva uppleva denna sjuka handling och skadas för livet. Psykvården behöver ses över, forskning om ämnet samt lagändringar och nya rutiner för att hitta dem i tidig ålder. Det finns så mycket inom IT världen och alla algoritmer så att hitta dem som laddar ner, söker på barnpornografi osv är inte svårt det är bara säkert brist på resurser. De ska hamna på en lista med automatik där polisen agerar därefter och det ska finnas bra rutiner hur de kan få hjälp att motstå sitt begär… En egen enhet inom polisen som bara håller på med denna typ av brott.

Ett tragiskt och hett ämne där det finns många inom höga positioner ute i vår omvärld som utnyttjar barn. Mitt hjärta gråter för dessa unga drabbade….

Nu så hör jag åskan börjar dra in över där jag bor.. Härligt, älskar åska men inget regn som är lite synd för naturen behöver få sig en liten slurk vatten 🙂

Ta hand om er alla därute och gör det bästa av ert liv