Okategoriserade

Är skadegörelse rätt sätt att visa att Black lives matter?

Yterliggare en varm dag och jag känner att det vore lite nice med regn och åska.

Jag älskar när det regnar och åskar men typ bara för en dag. Naturen och de vilda djuren behöver vatten så tacksamhet om det kommer regn och rusk för en dag 🙂

Igår så tänkte jag gå ner till vattnet och eventuellt hoppa i sjön men när jag närmar mig så ser jag många bilar som parkerat där och de har struntat i att det inte är tillåtet att köra ner bilar till stranden, Grrrr Ser sedan att den lilla ytan som kan användas för att sola och vara på var rätt full.

Vill följa restriktionerna när det gäller för det lilla, lilla viruset som vi inte kan se med våra ögon men finns där ändå och ställer till med kaos och förödelse för mänskligheten.

Jag gick med bestämda steg tillbaka och kände att bada inte blev så viktigt. Tog en sval dusch när jag kom hem och satte mig i skuggan ute och filosoferade samt löste lite korsord.

Det finns många saker jag skulle vilja skriva om men jag lovade att skriva om hur jag menar med att inte hata och skapa oreda mellan människor för det påverkar helheten ute i världen. Just nu så byggs det upp mycket stress, hat, aggressivitet, frustationer och de mest utsatta blir som vanligt mest drabbade.

Vi sitter som på en krutdurk där mänskligheten känslor bubblar som kommer explodera snart. Många mår så dåligt av denna pandemi och vi ställs inför stora utmaningar. Alla de andra politiska sakerna som redan har bubblat länge kommer fram nu också.

Politikerna har ett hårt arbete framför sig där de som verkligen har makten lägger in sitt veto och sitter med triumfkorten på handen.

Det behövs en stor förändring ute i världen och vi är på väg men innan allt kommer liksom ramla på plats så kommer det bli många som faller offfer. Om vi “vanliga” människor vill ha en positiv förändring och göra något vettigt så gäller det att lägga upp bra strategiska planer. Inte ut och bete sig negativt med skadegörelse där oskyldiga drabbas för det resulterar i att synen och budskapet blir fel.

Vi hade nyligen en uppmärksammad händelse i USA där en mörkhyad man blev nedlagd på marken av en polis som höll honom nere i ett icke tillåtet grepp. Där mannen säger flera gånger att han har svårt att andas som resulterade i att han avled.

Det har hänt förut i historien samt värre saker som aldrig kommit fram utan tystats ner. Nu med den snabba media vi har så blir det en stor sak som reflekterar ut i världen. Black lives matter med all rätt så ska det göras något åt saken men just nu under pandemin så var det inget bra val att samlas och springa omkring och skrika. Ett eldorado för viruset att spridas för vid varje skrik och pratande så flyger det ut salivdroppar som andra andas in vid för nära kontakt.

Jag förstår deras frustration och hat som byggs upp men att bemöta det med våld och skadegörelse är inte rätt metod. Det som saknas är en stark ledare som ställer sig längst fram och leder folket med sunda bra värderingar och arbetar utifrån kunskap och förståelse till att vi alla är lika inför vår skapare.

Vi kommer från samma källa och vid dna tester så ser vi hur vi vandrat ut i världen så det där med vi och dom försvinner om vi får kunskap hur blandade vi är med alla folkgrupper. Länder, språk, kulturer och religioner har vi skapat under historiens gång.

Ingen annan är mera värd för hur den ser ut eller vad den representerar i livet. Vi får olika förutsättningar i livet från vårt dna, barndom och skolutbildning där vissa har personlighets drag som gör att livet inte alltid går som på räls. Vi har faktiskt rätt många som har svårt att leva det så kallade “normala” livet. Där politikerna försöker med “skohorn” pressa in alla i samma mall.

Det fungerar inte och jag undrar när de ska vakna upp och göra en reform så människor kan få börja må bättre…

Jag har många tankar och idéer om detta som jag framöver kommer dela med mig genom min bok samt annan media..

Alla är en viktig pusselbit i alltet.. Det vi tänker på och känner inom oss skapar din inre och yttre värld som reflekterar ut i världen och universum. Jag pratar då om kvantfysik och att allt som existerar är energier som vibrerar i olika hertz. Ett annat djupt och intressant ämne 🙂