Okategoriserade

Är vi i starten till ett 3:e världskrig?

Vaknade till fågelkvitter som hördes tydligare idag än igår och undrar hur? Kommer på att jag lämnade ett fönster öppet igår i köksdelen.

Jasminbuskarna i trädgården luktar så underbart så jag bröt av några små kvistar och tog med mig in och satte i en liten vas. Gick en promenad ner till sjön idag också innan lunch och det blir kanske ett dopp innan middagen idag.. Har inte bestämt mig ännu hur jag ska göra. Just nu är det att sitta inne en stund och fixa saker som jag behöver göra i datorn, bland annat skriva här 🙂

Varje dag så följer jag nyheterna och nu börjar det bli verkligen oroligt ute i världen och vi får helt säkert inte höra allt som händer heller. Vi har ledare i världen som är farliga just nu där en del är diktaturländer och världen får inte veta alltid vad de håller på med eller har för kärnvapen osv…

Presidenten i USA Donald Trump är som ett stort barn och har en del olika personlighetsdrag som kan skapa kaos just nu med hur han beter sig samt sina budskap och ord han väljer att säga. Fattar inte att de låter honom hålla på och det är tur att han inte är ensam om att styra och leda USA. Idag kommer en bok ut om honom skriven av förre säkerhetsrådgivaren John Bolton. Han har säkert bevittnat många saker som presidenten sagt eller gjort som är rent utsagt en fara för medborgarna i staterna samt världsfreden.

Man kan se på presidentens kroppshållning och rörelseschema hur det står till med honom. Han är en farlig man som inte förstår fullt ut att sitt agerande kan skapa katastrofer och krig. Han lever nog kvar i sin bubbla från sitt affärsimperium han byggt upp med en järnhand där han har styrt och ställt utan pardon. Problemet är nog att han tror i sin enfald att man kan styra och leda en stor nation på samma sätt.

Jag har vetat länge att det ska braka loss med oroligheter och sammandrabbningar inrikes inom många länder samt mellan länder och att det skulle komma ett virus precis som pågår nu… Jobbigt att vara clairvoyant och veta saker som påverkar livet för så många..

Jag tar en dag i taget och fokuserar på det som finns framför mig just nu men mina tankar finns med de som drabbas värst i denna tid som vi lever i just nu. Jag är glad att jag lever i Sverige men vi kommer få många förändringar framöver här också.

Kärlek och omtanke till er alla där ute vem ni än är eller gör just nu.. Hata inte andra och tänk illa om dessa för de vet inte vad de gör. Jag kan skriva om det imorgon hur jag menar.

Jesus ord…. Obs jag är inte kristen men hans ord som sägnen säger att han sa vid korsfästelsen är bra tänk..

Förlåt dem fader för de vet inte vad de gör…