Okategoriserade

Flytta är jobbigt men dags nu igen, suck

Då var jag tillbaka efter ett uppehåll på grund av flera anledningar som livet levererar till oss med utmaningar samt trevliga stunder i livet.

Fick besök av grannens ena katt idag vid min frukost ute i trädgården som skulle behöva trimmas för han har lång päls som blivit tovigt. Lilla misse så söt…

Jag känner ett lugn men samtidigt en stress som handlar om hur jag nu ska fixa till ett nytt boende, packa och flytta. Allt ska vara klart till den 1 augusti och min ork är inte på banan ännu men blivit lite bättre tack och lov.

Jag kommer inte att ha tid med att skriva så mycket här på bloggen nu under tiden tills allt har landat på plats utan kommer bli lite sporadiskt. Tog mig tid nu idag en kort stund innan jag behöver fixa med saker, suck… Önskar att jag kunnat bo kvar här i huset men som jag brukar säga allt har en mening.

Just nu så ser jag inte den utan tycker att det bara är struligt att behöva flytta igen. Livet går vidare och jag stänger en dörr men öppnar en ny dörr där det blir nya äventyr och upplevelser som jag tar med mig vid livets slut.

Livet är en ända stor skola där vi utvecklas av motgångar och medgångar. Har vi aldrig upplevt ett nederlag hur kan vi då förstå och uppskatta medgångar i livet.