Okategoriserade

Självkärlek är helande och viktigt för vår hälsa

Ännu en härlig sommardag där solen strålar ned från skyn på oss törstiga nordbor och som vi har väntat.

Nu får inte tiden gå för fort så vi hinner känna in värmen, solen och den avslappnade tillvaron. Så vi hinner ladda på med d vitaminer och bygga upp vårt immunförsvar inför hösten.

Det blev frukost i solen på morgonen sendan blev det lite arbete i trädgården och där efter lunch. Hämtade flera kartonger från förrådet och började rensa och och fundera vad jag ska spara och kasta. Helst skulle jag vilja kasta allt och börja helt om på nytt som jag berättat tidigare så är jag ingen samlare.

Varför spara på massa saker som tynger ned och som påminner om gamla saker i livet. Näe ut med det gamla och in med nytt och då menar jag inte bara saker utan tänk, känslor och beteenden.

Jag har många funderingar som är på tankeverkstan just nu och jag måste få till ett bra avslut med vissa saker.. Livet är på bearbetning och ska formas till ett nytt liv med nya äventyr..

Det gäller att ha is i magen som håller lugnet på plats när jag ska hinna med och fixa alla måsten.

Ett gott råd till alla, ta tillvara på alla stunderna i nuet för det är ditt liv och inget går i repris. Njut, andas och vad glad att du just är du och har tillgång till alla dina resurser. Det är dina erfarenheter, kunskaper och den härliga person som du är.

Självkärlek är den viktigaste känslan för att helas i livet och för att få må bra och när vi sedan gör det så kan vi vara den där personen som ger kärlek till andra som blir som ringar på vattnet. Sprider sig och ger eko ut i universum..