Okategoriserade

Idag känner jag stor tacksamhet i mitt hjärta

Gräset växer fort så det blev en sväng med gräsklipparen idag och som jag sagt så är det inte en platt fin jämn gräsmatta utan kuperad på sina ställen.

Jag blev helt slut och trodde jag skulle segna ner men tanten är seg och efter en stunds vilande med lite vatten så kvicknade jag till igen..

Vid lunch så ringde min trevliga läkare för att berätta om mina provsvar och ville höra hur jag mådde för övrigt. Han är lite orolig för mig så han ville att en annan läkare ska ringa till mig under sin semester. Omtänksam läkare 🙂 vissa skulle inte bry sig..

Hämtade in flera kartonger idag och fixade lite med packningen och det känns tungt att behöva flytta här ifrån som är så mysigt med denna vackra trädgård.

Men livet har sina vändor och man vet aldrig vad som väntar runt en husknut. Ett nytt äventyr med härliga stunder som lämnar kärleksfulla spår i mitt hjärta och själ.

Lyssnar på avkopplande musik och jobbar på med mina texter som jag håller på att skapa för att eventuellt dra igång en sak till hösten. Allt beror på hur min hälsa och min tillvaro är då och jag hoppas att det är ok så jag äntligen kan dra igång det jag vill hålla på med framöver.

Njuter varje dag av vad naturen bjuder på med sin flora av de olika djuren och de färgsprakande blommorna.