Okategoriserade

Sova tack… men det går dåligt just nu 02:00

Nu så har jag försökt sova sedan vid 10 men inte lyckats somna ännu och klockan har blivit 01:13 just nu, suck..

Jag känner mig trött i kroppen och behöver min sömn men nähe inte blir det något natti natti här inte. Jag känner en inre stress och hjärnan går inte ner i varv och jag som ska gå upp kl 05:30 idag för att åka till doktorn. Behöver sova, tack..

Jag ska skriva något längre inlägg i veckan om ett debatt program jag såg på svt play om prostitution som har blivit extra aktuellt när det var kända män som hittades på fel adress med fel avsikter. Tänk att det alltid behöver hända något extraordinärt innan politiker reagerar och gör något åt saken. Ibland kan det bli ett intresse bara för några veckor och gå sedan tillbaka till det var som innan.

Hoppas nu att det blir en förändring och att det inte bara blir höjd straffskala från böter till fängelse. Männen kommer ändå gå till dessa kvinnor som har gjorts i hela historien. Där det har varit ibland den ända lösningen för kvinnor att försörja sig och sina barn. Sorgligt men sant..

Det finns så många olika anledningar varför det alltid funnits och kommer finnas kvar i våra samhällen.. Det är våra starka instinkter som driver oss, först överlevnad och sedan kommer sexdriften som är genetisk hur stark vi har. Det gäller för båda könen och inte bara för män men det talas tyst om det, varför? Kvinnans sexliv och sexlust är något som inte pratas om eller vill erkännas för religionerna har förkastat det och gjort det syndigt.

Männens liv har kraschat och jag undrar om de idag tycker att sexstunden som var över på några minuter var värt det. Deras anhöriga blir offer och utsatta för deras dåliga omdöme. Debatten gick hett till om detta ämne och de ställde frågan… VARFÖR går män till prostituerade? En kvinna i debatten hade jobbat som det och berättade om sin upplevelse bland annat.

Skriver mera om det senare

Nu ska jag prova att sova och flyta iväg in drömmarnas land. God natt