Okategoriserade

Mitt lilla Eden som jag njuter av varje dag

Nu är det mycket som händer ute i världen men jag har det lugnt ute på landet och trivs med det.

Det blir ett konstigt år 2020 och kommer bli starten till stora förändringar på många plan bra som dåliga.

Vi svenskar har aldrig haft problem med att resa ute i världen utan vårt svenska pass är som sesam öppna dig men nu så är vi portade från flera länder och reseorter. Ett beslut som jag hoppas förändras med tiden inte för att jag ska åka någonstans eller någon bör göra utan ta det lugnt med det i år. Vi får se nu vad som händer när de börjar öppna upp länderna nu stegvis.

Jag njuter av tillvaron i min trädgård där syrenerna är på väg att slå ut i full blom där nyanserna är bondsyren, persisk och vit. Häggen och spriean blommar också som doftar så gott så jag sitter i mitt lilla Eden och luktar som tjuren Ferdinand på alla blommor men jag får ta allergitabletter vissa dagar för näsan rinner och jag nyser men det gör ingenting för jag njuter av försommarens blomster.

Mitt i allt så har jag många saker och beslut som jag måste göra så det är som små orosmoln på himlen men det blir säkert bra i slutänden. Det är därför jag inte är så flitig i mitt skrivande just nu för jag har inte riktigt lust eller ork utan det blir lite sporadiska texter och inlägg nu framöver.

Ta hand om er och var medveten om att ni är den viktigaste personen i ert liv. En relation som finns där livet ut som måste fungera för att få ett hälsosamt och bra liv. I dessa tider är viktigt att ännu mera göra det bästa av situationen med att äta bra mat, motionera, andas djupa och lugna andetag, meditera, ha en bra dygnsrytm med god sömn och göra saker som får dig att skratta och må bra.