Okategoriserade

Tacksam klient som värmde mitt hjärta till tårar

Igår när jag hade en låg dag och kände att livet kunde faktiskt vara lite bättre än det är just nu med allt som jag har framför mig att ta tag i och ordna med.

Där jag faktiskt inte har en aning om vad som kommer hända..

Då får jag ett meddelande från en ung kvinna som jag coachar just nu. Jag har hjälpt rätt många att förändra deras liv totalt till något nytt och ett bättre liv med en stor personlig utveckling. Men det är första gången någon verkligen visar sin tacksamhet och där är vi olika i hur vi är som personer.

Det är tråkigt när jag har ibland lagt ner massor med tid och energi och får ingen direkt respons tillbaka speciellt när jag inte tar betalt. Även när jag har själv mått dåligt i kropp och själ så har jag väglett de som har kommit i min väg och behövt hjälp. Jag skulle kunna rabbla upp några personer men vad spelar det för roll för jag vet att mitt jobb har gett resultat. Där jag har sett dem flyga iväg som en liten fågelunge som lämnar sitt bo och börjar leva på egen hand.

Jag vill dela med mig av hennes fina text för den gjorde så jag blev alldeles varm i mitt hjärta av tacksamhet. Att jag fick meddelandet till mig just igår var precis det jag behövde.

TACKSAMHET FRÅN MITT HJÄRTA

Texten nedan är från min klient och jag har fått lov att publicera hennes fina ord med er

Hej Marie hoppas allt är bra med dig. Vill bara skriva att

Jag aldrig träffat någon som är som du. Alltså jag menar hur du hjälper människor för dom ska må bra i sig själva. Ifrån sitt fina hjärta det är inte lätt att hitta någon som är exakt som dig som man verkligen behöver ha hjälp ifrån. Alla dina ord som du har sagt till mig är så korrekta så ingen kan säga dom bättre. Du är så duktigt med ditt jobb som du gör. Tack för allting.. Jag känner i mig själv att man tänker smartare och jag förstår på bättre sätt nu än tidigare i mitt liv. Du har öppnat mycket som jag inset vad som sker med livet och hur man tänker och gör saker. Du är inspirerande och intressant att lyssna på och jag har all respekt för dig. Jag känner att jag har en riktigt ängel i mitt liv som finns där för mig och andra människor som verkligen vill ha hjälp ifrån sitt hjärta. Säger bara wow vilken fin bra människa du är. Verkligen ❤

Tacksam och stort tack för allting. Bästa coachen❤😇🙏🏻