Okategoriserade

Livet rullar på ute i grönskan

Härligt att solen lyser idag också men lite svalare så jag tog på mig en tunn jacka på min promenad på förmiddagen som bar iväg ned till vatten för att filosofera över mina beslut jag måste ta.

Efter en stund så hade jag inte blivit så mycket klokare men lugnare och lite hungrig så jag gick hem. Den sista biten blev lite tuff för orken sinade och jag fick djupandas för att syresätta mig bättre för att inte svimma. Vill liksom inte ramla ihop mitt i grönskan, suck.. När ska det vända och bli bättre?

Livet rullar på och det är måndag igen en ny vecka med beslut och möjligheter att skapa något nytt. Tycker veckorna går alldeles för fort för jag vill njuta av dagarna nu så mycket som möjligt för vad morgondagen bjuder på vet man aldrig. Det är rätt oroligt ute i världen ny med allt som händer och vi har ingen aning idag om vad som kan braka loss.

Allt känns så overkligt när man lever rätt isolerat här ute på landet och träffar inte så många människor på grund av min hälsa samt att vi ska hålla oss från att träffa andra i onödan. Följer nyheterna vad som händer ute i världen och speciellt nu med Covid-19 som gör att det blir även andra problem som kommer att växa.

Andra saker som tar fart som legat och bubblat under ytan men svårt att hålla tillbaka nu när det blir många känslor i svajning. Där många far illa av ned stängningarna där oron växer för framtiden när det gäller att försörja sig och sin familj. Människor blir rätt primitiva när det handlar om överlevnad för den starkaste driften vi har inom oss är överlevnad.

Näe nu får det räcka med funderingar kring det hela för vad kan man göra egentligen åt det hela?

Japp, nu är det fika dags 🙂 kommer gå ut och sätta mig i trädgården och njuta av stunden.