Okategoriserade

Idag blev det en riktigt omgång med gräsklipparen

Omg idag så har jag klippt gräset och lär få ordentlig med träningsverk till imorgon.

Måste stretcha ut kroppen innan sängen ikväll annars lär jag få ont i ryggen.

Efteråt så blev det kaffe med chokladboll i solen med korsord för jag vill ha input också och inte bara kroppsrörelser. Kunde plocka av mig lite kläder för det blev rätt varmt på eftermiddagen och jag blir så snabbt brun och vill undvika t-shirt bränna, ha ha..

Helt plötsligt i naturens härliga ljud så hör jag en traktor på åkern alldeles bredvid och kollar…. Hmmm sjutton också de är ute och besprutar grödan med bekämpningsmedel. Tänker på alla medel vi får i oss från maten och vår livsstil där vissa finns kvar för alltid och vi ger till nästa generation.

Ett stort ämne som jag kan skriva om en annan dag för nu så känner jag mig rätt trött. Jag är nöjd för att jag klarade av att fixa gräsmattan alldeles själv med tanke på min hälsa. Fick ta det i omgångar och vila emellan med påfyllning av vatten och lite lunch samt en kopp kaffe som kändes extra gott idag..

Jag gick i alla fall in när jag kände en doft som kom med vindarna från åkern. Tänker inte sitta ute och dra i mig eländet som är så tråkigt att de måste använda inom jordbruket.

Ett annat ämne som jag kommer skriva om senare också är från en film som jag såg igår på Svt play som bygger på verklighet och är ett ämne som jag tagit upp tidigare. Det handlar om trafficking och filmen heter kidnappad.. Jag blev så illa berörd av hur kvinnorna blir behandlade som boskap där de som använder dem för att tjäna en massa pengar är helt utan mänsklig empati..

Männen är olika som kommer men de mest helt sjuka är de som tar ut sina sjuka lustar där det egentligen inte handlar om sex utan makt och önskan att vilja förnedra en annan människa. De var flera män samtidigt på en kvinna och de ville helst ha någon som var motvillig så de fick uppleva att göra en våldtäkt som de inte kunde bli ansvariga för att de gjort utan betalt för att få den möjligheten. Ursäkta uttrycket,,, MEN VA FAN….

Dessa män tror jag har låg IQ och lever genom sitt starka hat mot världen samt samhällena och tar ut det på kvinnor som de ser som lägre väsen. Det är så många kvinnor som är utnyttjade och så illa behandlade och varför görs det inte mera åt denna sak. Ok, jag skriver mera om det en annan dag snart blir det middag.

Ta hand om er alla där ute i vimlet och njut av dagen