Okategoriserade

Våren vart tog du vägen?

Idag är det verkligen ett omväxlande väder där vindarna tar i och molnen rörs sig snabbt över himlen som ger kraftiga regnskurar med snö inslag och i nästa minut så kommer solen fram…

Fy sjutton, när kommer den riktiga vårvärmen? Snart hoppas jag för det är så enerverande med detta hattande när jag längtar så till att få sitta ute och sola med en kopp kaffe i handen..

Jag var i alla fall ute en sväng på förmiddagen på en promenad när vädret var bättre samt det blev en liten stund ute i trädgården men sedan gav jag upp och gick in i stugvärmen. Där jag intåg en snabb lunch och sedan kollade jag lite på korsord för hjärnan måste få lite motion också. Mina tankar for iväg hit och dit för jag funderade också på vad jag ska gör framöver så det blev ingen bra koncentration på alla ord som hoppade omkring.

Det blev att jag satta mig framför datorn och började skriva lite istället.

Ha en underbar söndag och kom ihåg ni är den viktigaste personen i ert liv som du behöver ha en bra relation med så vårda den omtänksamt för den ska hålla hela livet ut.

Gårdagens solnedgång från mitt fönster.