Okategoriserade

Söndagen går i lugnt tempo på landet

Nu blir det bara mera och mera grönt ute med en härlig blomning på träd och buskar.

Grannarna drar igång sina gräsklippare och dundrar på och doften av nyklippt gräs kittlar i näsan. Jag ska försöka få igång den som står här i förrådet imorgon och dra en vända…

Jag har inte klippt med den förut för det blir min första säsong här med växande grönska i år. Jag kommer nog inte orkar hela tomten utan får bli omkring där jag har min uteplats först så jag slippar trampa omkring i för högt gräs. Tänker på de små rackarna som gillar att bita sig fast och ta sig en sup, ha ha

Jag har fortfarande inte vaccinerat mig mot TBE och det kommer säkert inte bli av nu heller. Förra året så fick jag 2 st som bet sig fast och det blev ingen borrelia eller TBE…

Orkar inte bry mig så mycket över allt som hänger över oss människor utan jag tar det lugnt och låter allt rulla på. Tänker så också om det förbaskade covid-19 som har ställt till det så för hela världen. Jag kommer testa mig om jag är immun emot det någon gång framöver. Ja ja är det menat att jag ska gå vidare så är det så..

Det finns mycket att tänka på och bli uppjagad över men just nu så blir det bara att göra praktiska saker och sitta ute när solen tittar fram så mitt likbleka ansikte får lite färg. Jag får ta det lite lugnt för jag blir snabbt brun och t-shirts bränna är inte snyggt. Ta av sig mera kläder är inte tillräckligt varmt för ännu,,, men kommer snart Jiiipppiii

Idag är det mulet och lite trist men jag sitter inne i stugan och myser under en filt och chattar med vänner och fixar med lite texter samt avslutar min andra tröja. Den blir också gosig och mjuk som den andra som ni ser på bild nedan.

Ta hand om er och jag sänder ut kärlekstankar till alla som vandrar på vår vackra planet Jorden..