Okategoriserade

Tacksamhet är stort och en stark känsla

Härligt med naturen inpå knuten så jag kan njuta av de vackra söta vårblommorna som sträcker upp sig mot den värmande solen.

Precis som mig när jag sitter ute med en kopp kaffe eller rafsar omkring i trädgården som behöver ses över nu när allt tar fart.

Varje dag ser jag olika djur som springer över åkrarna eller jag hör prassla omkring i vegetationen och har massa ljud för sig. Då känner jag mig levande och ett med alltet. De vackra solnedgångarna som jag får uppleva varje kväll är så vackra och blir så olika beroende på molnen den dagen. Känner då hur mitt hjärta fylls av kärlek så det nästan gör ont..

Våren är ungdomens tid där allt spirar och gror och växer till sig som sedan praktfullt levererar vackra blommor i full blom som är när vi står på topp i livet. Värmen och glädjen under sommartiden är tiden i livet som vi verkligen ska ta reda på. Livet går fort och snart så kommer hösten och de kalla dagarna närmar sig som vår ålderdom.

Löven skapar ett färgstarkt spektra av olika fantastiska färger och det är som våra livserfarenheter vi har inom oss när vi levt ett långt liv. Färgerna symboliserar alla bra och jobbiga äventyr vi fått med oss i livet.

Löven faller ner mot marken och doften av höst är som när vi kommer till slutstadiet av livet. Den första snön faller ner och vi går till vår vila där vi faller i djup sömn och lämnar jordelivet. För att inom snar framtid återkomma till ett nytt liv precis som allt annat i vårt universum som kommer och går i cykler.

Hmm, det blev lite filosofiska tankar idag

Jag vet att många inte kommer få den upplevelsen för vi får olika slut för vi utsätts för prövningar och sjukdomar som gör att vi avslutar våra liv i tidigare stadium i livet.

Jag har kommit till hösten och känner mig så klar med allt och så tacksam för alla mina motgångar och medgångar som skapat mig att bli den personen jag är idag. Tacksamhet fyller mitt hjärta varje dag