Okategoriserade

Är healing mirakel eller bara en fråga om kvantfysik?

Jag tog lite ledigt från skrivandet för jag behövde en stund av reflektion över livet och min tillvaro.

Det är mycket tankar som jag tänjer på för att se vad som behövs göras och vad jag vill framöver. Varit i trädgården och njutit av vårblommor med en kaffekopp i handen och i helgen ett glas vin.

Det finns intresse och en förfrågan från mina läsare om att de vill att jag ska skriva mera om det som jag tog upp till påsken. Det blev lite olika inriktningar och jag har mycket som jag kan berätta om från den tidseran samt vad som har följt därefter. Skriver om de andra inriktningarna en annan dag.

En inriktning.. Vem var egentligen Jesus?

En liten grabb som föddes i Nasaret av judinnan Maria och fick det judiska namnet Yeshua. Vi har till och med tagit hans judiska namn och födelseplats ifrån honom. Allt för att det skulle passa in i de gamla profetiorna som sagts för länge sedan innan hans födelse.

De ville att han skulle passa in ifrån berättelserna att vara den smorde ”Messias” från Davids hus som skulle komma med en förändring och rädda dem från romarna och underkastelse.

Undrar vad han skulle tycka om de berättelserna som skapats långt efter han levde sitt enkla liv? Vi vet inte heller om hans syfte var att skapa en ny religion eller ville bara tala för de svaga i samhället. De som prästerna och de djupt troende tyckte var orena och inte värdiga ett gott liv.

Yeshua gick till Johannes döpare som hade startat ett uppsving av ett nytt tänk och ett motstånd mot prästerskapet. Yeshua blev döpt av honom och följde hans spår som avslutade med att Johannes huvud blev avhugget och lagt på en silverbricka.

Det finns ingen direkt berättelse om hur Yeshua började sin healing och mirakel men att han utförde dessa processer är jag helt övertygad om men det är inget konstigt.

Det sker även idag dessa mirakel att människor blir helade av healing. Det finns forskning från laboratorium med sträng bevakning att det går rätt till. Där de kan se live när en cancertumör försvinner vid bön och healing.

Det finns så mycket som sker inom forskning när det gäller att använda andra metoder än de gamla och skadliga vi har använt hittills.

Vill då berätta att det handlar om att allt i vårt universum består av energier och vi är energiskapelser precis som hela skapelsen. Alltså kvantfysik där allt har olika hertz som regerar när det blir förändringar i vibrationerna ”hertzen”

Det är en stor fråga och mycket att säga om den och förklara men allt är på frammarsch och kommer inom snar framtid att kunna förklaras vad som egentligen händer och hur allt är uppbyggt.

Jag har så mycket mera att berätta i den frågan men blir alldeles för långt här.