Okategoriserade

Människans rov över vår vackra planet, Jorden

Igår gick dagen åt till att utföra ärenden inne i Uppsala och en liten fikastund på Waynes Coffee där jag började prata med en pappaledig man med sin söta son på 1 år.

Det var rätt mycket folk inne i stan och det var inte möjligt att hålla 1,5 m avstånd hela tiden men jag gjorde mina tappra försök. Inne på W.C så satte sig folk utspridda och inte nära för nu så är det möjligt för fiken är inte fullsatta direkt. Vill supporta mina väninnor i dessa hårda tider där restaurangbranschen/caféer har det tufft. Tog en dammsugare till fikat, en av mina favoriter som idag kallas för punschrulle.

Idag så blir det vila för kroppen för nu så har jag tärt på mina kroppskrafter i två dagar och behöver återhämtning. Idag så blir det att skriva och planera om mina framtida idéer jag har. Det handlar naturligtvis om att bidra med att hjälpa människor att få insikter om saker så att de kan gå vidare i livet utan ett tungt bagage. Där vi kan få en nystart i livet utan ha de gamla oken att bära omkring på som bara tynger ner våra axlar och självkänsla.

Att starta ett nytt liv som verkligen behövs nu när vi utsätts för stora prövningar och framöver innan allt börjar bli mera normalt, så normalt som det går.. Föresten vad är egentligen normalt och vem sätter kriterierna till det???

Efter denna pandemi så kommer vi få en annat typ av struktur hur vi kommer leva framöver. Det behövs verkligen så inget ont som inte för något gott med sig.

Tyvärr så behövs det omskakande, omvälvande händelser i vår omvärld för att vi ska komma till insikt att vi måste göra nya prioriteringar inom många områden.

Moder jord kommer nog ryta till mera och skapa andra svårigheter för oss. Vi bara utnyttjar och suger ur naturprodukterna, förgiftar naturen och oss själva, kalhugger regnskogar, smutsar ner vårt vatten och leker Gud genom att skapa och ändra på saker som har skapat så fantastiskt ned till de minsta partiklarna.

Det håller inte i längden för vi skapar kaos och det kan resultera i något som vi kanske inte kan sätta stopp för när vi väl har dragit igång de stora genetiska förändringarna. Vårt universum, vår planet som vi fått till låns att förvalta som vi missköter totalt kommer till slut att skapa ett bakslag för oss. Frågan är bara när och hur???

Universum/Jorden skulle kunna utplåna oss på några sekunder och vi lallar på som om inget skulle kunna förändra det. Vi tror att vi alltid kommer ha det som det är just nu men… det kommer vi inte så börja ta ansvar för vad du gör först och sedan måste folket gå tillsammans och sätta stopp för de som driver oss i den riktningen..

Det finns så många saker att säga om denna fråga och de tar jag upp i mitt manus/bok som ligger hos bokförlag just nu.

Många känner rädsla och en uppgivenhet.. gör inte det utan gör ditt bästa just nu och ta tillvara på dagarna. Alla små som stora saker i livet är lika viktiga för oss. Njut av dagen