Okategoriserade

Att skratta mycket förlänger livet och håller oss unga

Nu har jag varit och tittat på det andra huset som jag eventuellt flyttar till och i sådana fall blir det till den 1 juni.

Tänk det är snart sommarmånad och den sista månaden på andra kvartalet på 2020.

Tiden går så fort och det känns som den rinner mellan mina fingrar och inget får jag riktigt gjort tycker jag för mina krav på mig själv är alltid höga. Något som jag måste jobba med men jag har så svårt att bara gå och hänga fingrarna där hjärnan ligger liksom i hängmattan och chillar, ha ha

Jag läser, skriver, planerar och löser korsord för att hjärnan ska få sitt sedan blir det stickning av mina tröjor och raggsockor och ibland så åker mitt ritblock fram. Motionen blir mina promenader samt dans som jag utför samtidigt som middagen puttrar på spisen. Där insidan får sig en omgång också av mitt sjungande som får vibrationerna inom mig att svänga i takt med musiken.

Livet blir inte roligare än vad du gör det till och just nu i dessa tider så gäller det att kunna underhålla sig själv och trivas i sitt eget sällskap och det gör jag. Jag till och med kan dra ett roligt skämt för mig själv som jag kan skratta åt högljutt och tycka va riktigt roligt. Skratterapi finns att gå på men jag fixar mina stunder själv med att underhålla mig med olika saker som får mig att skratta eller bara le stort.

Man får inte ta sig själv och livet så gravallvarligt utan bara vara i stunden och njuta av det man har just nu litet som stort. Älska sig själv och ta tillvara på stunderna i nuet för det är ditt liv.

Det som har varit har passerat och de som komma skall har ännu inte hänt men i nuet är du just nu. Nuet är skapelsens kraft där det bästa är att följa sitt hjärta…