Okategoriserade

Läsare vill att jag skriver mera om vissa ämnen som jag kommer göra framöver

Livet går just nu i uppförsbacke igen, suck…

Jag måste flytta igen på grund av omständigheter som jag inte kan styra över och kraften gick liksom ur mig igår när jag insåg att det kommer bli så.

Imorgon så ska jag gå och titta på det nya huset som inte är så himla långt därifrån jag bor nu. En 40 minuters gångavstånd i enkel riktning så det blir min motionsrunda för dagen.

Jag har fått en del kommentarer om mitt inlägg om Påskens händelser där de vill att jag ska skriva mera om de sakerna jag har tagit upp. Bland annat om påsken i Jerusalem under Jesus tid, kristendomens begynnelse och hur traditioner byggts upp samt Vatikanens händelser som de vill tysta ner osv…

Mitt tänk om att allt är ett som jag inte är ensam om i den kunskapen ute i världen men behöver växa och nå ut till flera. När vi nått dit så kan vi börja skapa en ny värld som det verkligen behövs nu speciellt när Covid-19 viruset drar ner vår ekonomi och förutsättningar i hela världen. Där många drabbas av viruset kroppsligt eller bara av den ekonomiska nedgången.

Jag kommer skriva mera jag lovar för det är mina intressen som jag har och som jag även tar upp i mitt manus till min bok.

Jag är en rebellisk person och alltid varit det för jag vill inte följa flocken och göra som alla andra och tro blint på vad som berättas om från historien. De som styr mörkar alltid och ljuger av någon anledning speciellt för deras egen räkning ibland eller för att hålla folket lugna och på plats. Va lätt det skulle vara om de fick en Pinochionäsa när de kom med sina lögner..

Vad är egentligen sant från vår historia? Kan vi lita på vad som finns i alla berättelser? Nej det kan vi inte för i slutänden så handlar allt om makt, pengar och personliga situationer som ledarna drev. Typ personligt maktutövande mellan starka politiker/ledare där det i slutänden handlade mera om personliga frågor än om sakfrågan.