Okategoriserade

Fortsätter med mina texter idag och chillar lite också naturligtvis

Vaknar idag av att jag tror att huset ska lyfta som i Trollkarlen från OZ där Judy Garland upplever en fantasifull värld med en djupare mening om att finna mod, ett hjärta, hjärna och kärlek.

Men jag vaknade bara upp till det vanliga vardagslivet och det är bara att gå upp och göra dagen.

Judy Garland sjunger Somewhere over the rainbows från filmen Trollkarlen från OZ

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=oW2QZ7KuaxA[/embedyt]

Idag blir det fortsatt arbete med mina texter. Det tar sin tid för det är omkring 300 sidor som ska läsas igenom ordentligt och inte bara skumma igenom som jag oftast gör med andras texter där mycket kan vara så många tomma ord.

Har hunnit med en kort promenad och lite stretchning på förmiddagen som behövs för jag blir så stel av att sitta mycket som det blir när jag sitter framför min dator.

Det blåser fortfarande mycket och det är tröttsamt att höra hur det viner runt huset. Tar nog på mig hörlurarna snart för att slippa höra men jag kan känna ibland hur huset vibrerar när det kommer riktiga kastvindar.

Annandagpåsk idag och det var då enligt sägnen apostlarna såg Jesus på olika sätt och alla uppfattade och reagerade olika över denna händelse. Jaha, fick faktiskt googla om vad som hände denna dag enligt kyrkan. Påsken i svenska hem är mera en tradition än den riktiga anledningen som de kristna ser på den.

Hoppas snart att vi kan gå tillbaka till ett mera normalt liv ute i samhällena, länderna och världen men det lär dröja för alla i världen för vi är i olika faser om hur långt viruset har gripit tag i människorna. Det är ändå tur att vi går mot ljusare tider och finare väder så vi kan se fram emot sommaren och förhoppningsvis en varm och så normal tillvaro som det kan bli.