Okategoriserade

Dagens arbete blir text korrigering med meditationsmusik i bakgrunden

Då var jag klar med morgonens pyssel och tänkte sätta mig vid datorn och göra den sista koll på min text samt komplettera med annan innan jag skickar iväg den för att bli genomläst och korrigerad av proffs på texter.

Bokförlaget som är intresserad av mitt manus vill att jag gör denna kontroll och efter det ge mig ett svar om de till 100% vill ge ut min bok. Det lät som de gärna vill redan nu men de vill inte ge ett klart besked förrän texten och komplettering är klar och de läst igenom manuset igen.

Så idag kommer min vakna tid att gå till det för det är ju inget mysigt väder ute i alla fall. Ingen fika ute idag alltså, suck

Har heller ingen inspiration att skriva om något speciellt här idag, tar liksom lite ledigt.

En fortsatt trevlig påskledighet till alla och glöm inte att livet går vidare vad som än händer just nu och som vi ändå inte kan påverka på något sätt.

Livet är som en berg och dalbana där vi får uppleva många känslor under en färd. Det gäller bara att hålla i sig och njuta när det går och skrika ut sina känslor när det blir för mäktigt.

Det är livet 🙂 så fånga dagen och ta tillvara på det du har just nu. Om du är i en jätte jobbig fas i livet just nu så tänk att det kommer gå över och en ny tid väntar. Håll inte krampaktigt fast vid något för livet består av förändringar hela tiden inget är statiskt.

Stå inte kvar och stirra på dörren som precis slagit igen mitt framför ditt ansikte utan gå vidare mot nya tider.. Se alla avslut som början på något nytt.