Okategoriserade

Vilseledande information om Corona som snurrar runt på nätet

Påskafton utan påskägg och en massa godis för jag tycker inte om de kemiska färgglada godisbitarna som legat och svettats i plastlådorna i butiken.

Tog en chokladboll till eftermiddagsfikat ute i trädgården där solen försökte tränga fram mellan de tunna molnen, så fridfullt och härligt. Tittade på vårblommorna som sträcker sig mot solens värme och kände en sådan tacksamhet att jag kunde sitta ute och mysa.

Dagens tema är att jag blir så upprörd över alla konstiga kommentarer på nätet när det gäller Corona viruset.

Blir så fundersam på alla människor som skriver om Corona eller lägger ut saker på Youtube där de svamlar om allt möjligt när det gäller viruset. Det blir alltid en massa kommentarer och tycken när det är stora saker som påverkar många. Där en del säger typ att det finns inget virus tex..

Viruset är på riktigt och det är inget konstigt för det kommer alltid ett virus typ varje säsong och denna gång så är det ett annorlunda virus än det vanliga som brukar dyka upp. Där de professionella inte riktigt kan svara på hur det kan utvecklas eller hur det kommer påverka alla människor framöver.

Viruset muterar sig och i dags läge så vet de inte hur det blir eller vad som kunde ha hänt om inte länderna hade agerat på något sätt. Ingen vet heller nu vad som var det bästa eller mest riktiga att göra. Men att inte göra något är helt galet och då hade det blivit massa uppror och skriverier också med många döda i alla åldrar.

Ska vi säga det till de läkare som dött under tiden de har behandlat patienter att det finns inget virus. Tror det är ca 68 läkare i Italien samt förmodligen annan personal också men inte redovisats. Läkaren som var visselblåsaren är död, ska vi säga till hans anhöriga,,, det finns inget virus…..

Eller ska vi säga till de som begravs i massgravar nu i USA att viruset inte finns eller… Jag vet att det dör många människor per år i USA på grund av felbehandlingar och feldoseringar på mediciner inom vården. Det är en hög siffra men inget som det pratas direkt högt om. Läkemedelsbolagen gnuggar händerna och ser bankkontona blir fetare och fetare där resultatet blir högt dödstal på befolkningen.

De som styr världen äger de viktigaste bolagen där bland annat tex läkemedelsbolagen, bankerna, oljebolag, livsmedelsindustrin och media. De låter oss få den information de vill att vi ska höra och de styr flocken som dumma får som följer på grund av rädslor. Vår starkaste drift som är överlevnad…

Våra kroppar hanterar allt annorlunda för vi har olika genuppsättningar där kroppen tar hand om främmande föremål i kroppen på ett snabbt sätt eller långsamt. De som har snabb ämnesomsättning går mediciner snabbar ut i kroppen och därmed förgiftar personen. Vi behöver egentligen ha olika doseringar men det blir svårt som det är nu att genomföra för de behöver kontrollera vårt dna som blir en extra kostnad.

Vet ni om att alla drabbas inte av viruset HIV det talas det inte högt om. Det är genetiskt och samma gäller säkert med detta virus därför är vissa immuna bland annat. Det är mycket som inte vi får veta som de mörkar för att behålla lugnet och makten.

Vi är på väg mot ett nytt samhälle framöver och det går inte att stoppa den utvecklingen. De som verkligen styr och påverkar vår värld har en färdig agenda som de följer.

Jag är 60 år och har sett en sådan stor utveckling under mina år här i Sverige och ute i världen. Den senaste tiden går snabbare med all teknik som är till hjälp för oss samt kan användas för att styra över våra liv framöver som de smyger in i våra liv där vi inte ser hela planen som de har framför sig.

Viruset kan bli som spanska sjukan som härjade under åren 1918 – 1920 där det dog mellan 30 – 100 miljoner människor. Den första vågen är som vi har idag att de svaga och gamla avled under våren 1918 på hösten kom den andra vågen där det var de med starkt immunförsvar som dog. Ju starkare immunförsvar desto snabbare avled personerna. Det kunde handla om några timmar upp till några dagar från smittotillfälle tills de dog.

Lyssna på dokumentären

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=UDY5COg2P2c[/embedyt]

Det är lite skrämmande men under den tiden så hade de inte den sjukvård eller kunskap om hur virus kan bete sig och hur viktigt det är med renlighet osv. Virus kommer alltid i vågor och inte bara en gång men vi får hoppas på att det blir besegrat av vårt agerande vi har gjort i alla länder men ett längre förlopp kommer det bli. Spanska sjukan avklingade först 2 år senare våren 1920.

Ett vaccin kommer säkert att presenteras inom snar framtid och jag hoppas verkligen inte att det blir tvångsvaccinering då utan ett val. Jag har aldrig vaccinerat mig mot någon influensa och vill inte göra det nu heller.