Okategoriserade

Att ha mediala förmågor kan vara betungade ibland

Fundersamma tankar idag om många saker faktiskt för det händer mycket saker inom mig samt ute i samhället och världen som kommer skapa många stora förändringar framöver.

Vi kommer få leva med detta virusangrepp hela detta år för det kommer komma en andra våg och forskarna har ingen aning om hur viruset kommer mutera sig och attackera oss människor.

Vi för över viruset till våra djur, idag läste jag om en tiger på ett Zoo i USA som drabbats samt hundar som insjuknat. Säkert flera som inte når media..

Jag har även funderat på varför ha en blogg och skriva om vad jag gör eller tycker om saker, Varför egentligen????

Varför har många en blogg? Bekräftelsebehov eller? Jag känner ibland att det är rätt fånigt att hålla på med detta. Jag har tänkt flera gånger att eventuellt sluta skriva och jag kanske gör det men just nu så stannar jag ett tag till men kommer inte skriva varje dag. Vissa bloggare skriver om saker som jag inte skulle ägna en sekund till att läsa eller följa. Vi är alla olika och tur är väl det..

Just nu så jobbar jag bara med att bygga upp min kropp till bättre hälsa samt att utveckla min andliga sida och eventuellt gå någon kurs längre fram. Jag har gått på en del kurser innan och blir ibland så förvånad och till och med irriterad på mig själv för att jag lagt ut pengar på något som jag redan kan och vet om.

Det är svårt att veta vad som egentligen är en utveckling för mig för jag har alltid levt med min förmåga och vet inte hur det är att leva som avskärmad från universums kraft/energi… Jag har alltid sett på saker på ett annat sätt och liksom bara vet saker och känner in andra människor och platser som ibland kan vara tröttsamt.

En del gånger känner jag mig utnyttjad för mina vänner kan fråga ut mig om deras saker de vill veta om samt även vissa vill att jag ska spana på vad deras ex gör osv… Hmm inte någon bra moral eller etik att checka upp vad hen gör för något.. Mina singel vänner kan fråga ut mig när de har hittat någon ny person som de vill att jag ska kontrollera om hur de är och vad de kan tycka om dem, suck…

En del personer tar dyra pengar för att utföra dessa saker men jag har aldrig gjort det. Jag kanske skulle ha gjort det och göra det men nu så håller jag på med något annat som jag tänker starta och se vad det blir av med det hela.

Idag blir det varmt enligt väderrapporten och då blir det en fika ute i solen. Törstar så efter värme sol och härliga ljumma vindar.