Okategoriserade

Att behålla lugnet i vardagen

Livets små glimtar av förnöjsamhet färgar dagens känsla och jag upplever en ro och avslappnad tillvaro. Njuter av alla små ting som finns omkring mig just nu och tar tillvara på alla minuter under dagarna.

Jag har många saker på gång i mitt sinne och att göra men tar det lugnt och gör det i en takt som min ork tillåter mig att göra. Chillar däremellan med en bok eller att lösa korsord som jag älskar att göra och tar till lite stickning också där fingrarna far fram utan att jag behöver titta eller hålla full koncentration på, det går bara av farten.

Jag mediterar varje dag nu och tar ner min andning så mycket att kroppen får fullständig vila från allt som kan stressa. Jag har blivit mera lugn allmänt men blir fortare arg och säger ifrån direkt om det är något som känns fel. Det är att ta hand om mig själv med respekt och egenkärlek att inte acceptera allt som händer omkring mig eller sägs till mig.

Jag har blivit arg på många läkare under min utredning för mina rikliga blödningar för vissa är riktigt dumma där de är helt inkompetenta att hantera patienter samt mycket annat, Oj oj orkar inte ens berätta alla turer med dessa läkare men som sagt jag fräser ifrån och talar om för dem att jag är inte helt okunnig i kroppens anatomi. De får faktiskt anstränga sig lite mera och tänka till för jag köper inte allt de säger eller vill göra.

Så här ser jag säkert ut när jag blir arg och frustrerad över deras tilltag för de backar och lyssnar på mig och gör som jag vill. De kommer ingenstans med deras pladder de har för sig där flosklerna darrar i luften.

Nu ska jag läsa lite i min bok för att sedan dra några varv på mina två tröjor jag håller på att sticka just nu samt jag började på raggsocker också igår. Blev lite sugen när jag tittade på det nyinköpta garnet som bara låg där och väntade på att få formas till ett par mysiga raggsockor.

Ta hand om er där ute och behåll lugnet