Okategoriserade

Att bara chilla kan vara svårt

Igår var min plan för dagen att ta det lugnt och bara chilla… Men jag har liksom svårt med det så när jag gick upp i morse så kliade det i fingrarna att göra något.

Så fort min ork bara blir lite bättre så ska jag fixa med något.

En promenad blev det för hälsan och en vila på den vanliga stenen med ansiktet riktat mot solen, Nice 🙂 En traktor åkte fram och tillbaka bortom åkern på grusvägen för att förflytta stora nedsågade träd till en samlingsplats de skapat. Ny ved för nästa säsong tror jag som de kan sälja dyrt eller bara för eget bruk.

Det blir en fika ute idag för det är bra och få lite mera frisk luft om det inte blåser för mycket på min favoritplats utanför huset. Jag är tacksam att jag bor på landet nu med egen tomt under denna virus tid.

Ska fortsätta nu med mitt skrivande sedan en fika och efter det mera skrivande eller så löser jag bara korsord som jag älskar att göra. Hjärnan måste få sitt på många sätt för den behöver anstränga sig som ett gympapass också för att hålla sig alert livet ut.  Jag behöver många input under en dag som jag brukar säga för annars blir jag så uttråkad fort men då inte en massa trams utan vettiga saker. Jag filosoferar mycket och min hjärna får då gå på högvarv när jag tänjer på gränserna till allt i livet

Önskar alla en fortsatt härlig söndag