Okategoriserade

Virusets framfart i världen

Vaknar tidigt redan vid halv fem och går faktiskt upp och gör en mysig frukost som jag sedan intar med djupa tankar om det som håller på ute i världen.

Även fast jag har vetat om att detta skulle komma så känns det så surrealistisk och blir så fundersam. Jag har berättat tidigare att jag är en person som kan se in i framtiden och det är inte så roligt alla gånger. Jag visste redan om för typ 3-4 år sedan, kommer inte ihåg exakt. Att det skulle komma ett virus som vi inte hade vaccin till som skulle göra så att många människor dog samt med det bli många förändringar i världen.

Det som är upprörande är att många tror att de är bara de gamla som drabbas och avlider men det är även unga. När jag lyssnar på det som sägs på nyheterna så är det ingen som nämner att det är även unga som avlider som är fullt friska innan. Utan de som är ansvariga i Sverige pratar bara om de gamla och personer med underliggande sjukdomar som drabbas.

I Italien har det avlidit många läkare som är i sina bästa år och som verkligen behövs nu. Förmodligen även annan personal men jag har inte hört något om det.

Många tar inte viruset på allvar för de tror att det är som ett vanligt influensa virus som kommer varje år. Men det är ett helt nytt virus som forskarna inte har en aning om hur det kommer att bete sig framöver. Vaccin är på gång men det tar tid att få fram ett bra och om de skyndar på så kan det bli ett dåligt som kan ge biverkningar.

Kärlek och omtanke till alla som vandrar på vår jord