Okategoriserade

Världsalltet går i cykler det är bara att gilla läget

Många funderingar över livets tickande tider när det gäller många frågor som vi står inför nu i världen.

Idag lägger jag ut ett youtube klipp där Gregg Braden talar om de olika faserna som moder jord och universum skapar för oss. Det handlar bland annat om den globala uppvärmningen som Greta Thunberg åkt runt om i världen för att få världsledare att vakna upp.

Sorry Greta, men det hela handlar inte alls om att mänskligheten står bakom som jag skrivit om i ett annat inlägg förut. Det finns massor med bevis som forskare har undersökt och det är bland annat is som tagits upp från djupet samt djupt ner i bergarter. Där de kan avläsa de olika tiderna lång tid tillbaka.

Det går även att se på vår natur ute i världen hur den har förändrats med stora klimat förändringar. Moder jord är en levande organism som ständigt är i förändring inget är stagnerat. Vi kan inte komma ifrån denna utveckling utan bara acceptera och gör det bästa av allt.

Värmen kommer och går men vi skyndar på utvecklingen lite med vårt leverne men det är inte vi som skapat den globala uppvärmningen som vi tutas i från media. Snart går vi mot kallare tider om vi tittar på hur flödet har varit tillbaka i tiden.

En annan fas han talar om är den ekonomiska som kommer och går där Gregg visar ett flöde från tillbaka i tiden och vad vi kommer få framöver.

Den tredje fasen handlar om konflikter som kommit och gått i världen där vi just nu är på väg att nå toppen i en tid där det förmodligen drar igång nya konflikter. Det som kan hända är nog efterdyningarna från Corona viruset som ger oss en stor global ansträngning på ekonomin som kan leda till att det blir sammandrabbningar i alla länder samt spänningar mellan länderna.

Jag rekommenderar er att orka lyssna på honom trots de jobbiga reklamsnuttarna som avbryter det intressanta budskapet.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=QVeusrlEqjM[/embedyt]

Livet går i cykler i alla frågor så håll inte krampaktigt fast i det som varit och räds för framtiden som ändå kommer i alla fall.

Ta hand om er på bästa sätt i denna Corona tid och behåll lugnet