Okategoriserade

Meditation är en nyckel till ro och harmoni

Livet ute på landet går i sin vanliga lunk och jag känner tacksamhet att jag befinner mig här just nu under denna corona tid. Tänker på de som drabbas värst just nu och framöver i livet.

Grannfrun var och knacka på igår för att höra om allt var bra med mig. Jag känner en stor tacksamhet och det värmer mitt hjärta att hon tar sig tid för att komma och höra hur det är med mig.

När det gäller mig själv så tänker jag att mitt liv är snart klart för jag har passerat alla milstolpar som livet går ut på mer eller mindre. Just nu gäller det bara att ta hand om mig själv och bygga upp min kropp och hälsa för att kunna sedan njuta av dagarna.

Jag har fortfarande mina funderingar och planer på att hjälpa personer som mår dåligt av flera anledningar som jag jobbar med när orken finns där. Det är dessa planer som får mig att orka vidare när vissa dagar kan kännas tunga och grå.

Det kommer bli många stora förändringar efter denna pandemi. Det som drabbar oss värst just nu är den ekonomiska situationen för alla än av hur många som insjuknar samt avlider. Sverige håller igen med många saker som andra länder tar till och just nu så vet vi inte vilket som är bäst för länderna eller världen.

Vid en vanlig influensa som vi har varje säsong så dör det alltid personer och då de äldre som nu men det har inte tagits upp av media då som nu. Det beror på att det är ett nytt virus och inga forskare har en aning om hur den kommer bete sig framöver. Hur det blir när den andra vågen kommer och som förmodligen gör det till hösten.

Jag lyssnar just nu till en meditation varje dag för att bygga upp mig själv och jag är inne på 10 dagen i sträck. Jag känner mig mera lugn och harmonisk så det blir att följa upp de sista 20 dagarna. Kanske även fortsätta därefter…

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=DHPHrQzwhyU[/embedyt]