Okategoriserade

Den nya världen vi går till mötes

Helg igen och mina favoritserier sänd inte under dessa dagar men får göra annat än sitta med näsan över min dator eller telefon för jag har ingen TV och jag saknar den verkligen inte.

Det sänds ändå bara en massa skräpprogram som inte intresserar mig. Jag tittar på TVplay.. där det finns möjlighet att välja det jag vill se och när, toppen 🙂 förutom helgen då när jag saknar mina två serier jag följer just nu.

Tillbaka till det omtalade visuret som hela världen är berörd av nu. Jag följer nyheterna, lyssnar på olika kunniga i saken vad de har att säga samt de olika teorierna.

Det som jag skrivit om tidigare att jag tror det ligger starka politiska krafter bakom detta virus har bara förstärkts efter jag lyssnat på vad andra säger. Detta virus är inget vanligt influensavirus utan ett nytt virus som de egentligen inte har något säkert svar på hur det startade och varför just Kina och varför Italien är mest drabbad. De vet inte heller med säkerhet hur den kommer bete sig framöver.

Det är vad viruset skapar för mänskligheten för övrigt som kommer bli omvälvande för hela infrastrukturen. Vi kommer aldrig att kunna gå tillbaka till hur det var innan i något land fullt ut utan efterdyningar. Där det kommer bli tufft för de redan utsatta i samhällena. Arbetslösheten kommer stiga med raketfart och kriminaliteten sprider ut sig mera i samhällena samt andra saker som påverkas.

De som verkligen styr världen har en agenda som de följer nu och driver igenom sina planer och vi flocken följer pga vår rädsla inför hur det ska gå samt att vi vill vara delaktiga i att inte bidra med mera smitta.

Vi går mot ett nytt typ av samhälle i alla länder och det kommer inte gå helt smärtfritt utan det blir protester men vi kan inte undvika denna förändring som kommit för att stanna. Vad jag tror,, så kommer det bli mindre resande både inom affärsvärlden och våra typiska charterresor, exporten och importen påverkas, inga kontanter i handeln, att vi kommer börja umgås på ett annat sätt, osv…

Jaha,, inte så rolig läsning men vi behöver vara medvetna om vad som egentligen är på gång och inte blunda inför fakta. Det är bara att ha is i magen och avvakta på hur det kommer bli framöver. Jag tar en dag i taget och är glad över att jag inte är mitt uppe i livet med ansvar för små barn som ska växa upp nu.