Okategoriserade

Svaret till vart vi kommer ifrån finns i vårt DNA

Solen skiner över landskapet utanför mitt lilla hus på landet. Tog en kort promenad som blev till brevlådan och en liten extra sväng tillbaka till huset. fick stanna flera gånger för att inte svimma, suck

När jag går tillbaka genom ett litet skogsparti så finner jag spår av vildsvinens framfart. De har bökat omkring för att leta förmodligen efter smaskiga rötter. Hittade en ensam blåsippa som tappert tittar upp genom löven och ger hopp om en härlig vår.

Idag så vill jag dela med mig av ett YouTube klipp där Gregg Braden talar om hur vårt ursprung kan ha gott till. Där forskarna har kommit långt men det talas inte så mycket om det i media. Mycket intressant missa inte denna möjlighet till kunskap.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=4m-GqZjKtJk[/embedyt]

Jag har sagt sedan länge tillbaka i tiden att alla svaren finns inom oss, i vårt dna. Nu är de på väg att lösa den frågan och många djupt religiösa kommer bli upprörda och förundrade. Jag har också sagt länge att i framtiden så kommer våra religiösa byggnader bli museum på hur vi trodde förr.

De religiösa ledarna separerade folket från att själva ha en nära upplevelse till Gud, till att de endast hade den för att få folket att lyda och bli beroende och se upp till dem.

Jag har alltid varit emot detta tänk som kyrkan vill få oss att tro och känt detta är helt fel som nu kommer att komma fram mer och mera. Att det finns en skapar “Gud” Det tror jag absolut och att vi är en del av skapelsen som vi har inom vårt dna.

Allting är ett det finns inga gränser utan det är bara vi som sätter upp dem på grund av att vi begränsas av att vi upplever vår omgivning genom våra fem sinnen. Där vissa har ett sjätte sinne som är mera utvecklat och har förmågan att ta in mera av vår omvärld. Där jag är en av dem som kan göra det men det kan ge livet lite tuffare utmaningar.

Den där känslan att du bara vet i ditt hjärta och i din magkänsla. Följ ditt hjärta och din starka magkänsla så skapar du ett bättre liv och en närmare kontakt med alltet som finns i vårt dna, vår skapare.