Okategoriserade

Världens infrastruktur ligger i toppstyrda politikers händer

Nu så har jag gjort de besöken i veckan som jag var tvungen att göra.

Läkarbesök på måndag och sjukhusbesök på tisdag. Var helt slut efter dessa snabba besök inne i stan. Kan ha blivit exponerad av viruset men jag tar det lugnt, blir jag drabbad så blir jag.

Nu så är jag på tankad med järn intravenöst och hoppas nu att min kropp kan producera mera blod så mitt hb går upp. Nu ligger det bara på 89 och som kvinna ska man ligga typ mellan 120-130.

Ja ja, livet rullar på och mina funderingar över många saker får mig att vara underhållen nu när jag först och främst inte orkar vara så social samt att vi bör hålla oss hemma om vi inte har några viktiga ärenden på stan. Min hjärna måste få sina input på något sätt.

Nu till dagens ämne…

Jag har skrivit tidigare om att jag tror att det brakar till ute i Europa snart och har bara väntade på starten och hur den nu skulle börja och när.

Jag har redan innan denna virus startat förstått att detta scenario skulle komma där vi inte har något vaccin emot det heller. Precis där vi står nu och det hela handlar inte bara om viruset utan starka politiska krafter som ligger bakom.

Alla regeringar i världen har fått kunskap och tränat på hur de ska agera om världen utsätt för ett sådant scenario som vi har nu men jag tycker de beter sig ändå som om de är tagna på sängen. Sitter där yrvaket och undrar. va sjutton hände???

Nu till mina funderingar och tankar som är kontroversiell och många kallar det för konspirations teorier, but here i go  Alla har rätt att tro vad de vill och det ska inte finnas något dömande utan tillåta alla ha sin tanke om saker i livet allmänt.

Alla större händelser som sker ute i världen styrs av de som sitter på makten och gör det med en hård järnhandske. De skyr inga medel och har kallt räknat ut hur hela scenariot kan fortlöpa och hur många som kommer att typ drabbas samt avlida. Tro inte att de vill den lilla människan väl utan ser på den stora helheten till en ny framtid där de kan bygga upp en ny tillvaro när allt har raserats först.

Denna gång används ett virus istället för ett traditionellt gammaldags krig som tar längre tid än ett litet osynligt virus som skapar ett snabbare utfall och skador i hela den ekonomiska tillvaron i främst Europa. Tänk på att 1:a och 2:a världskrigens skådeplats var Europa som inkluderade andra länder under tidens gång.

Efter varje krig så har vi byggt upp och skapat nya förutsättningar där många har tjänat mycket pengar på den utvecklingen samt att antalet människor sjönk pga krigen och sjukdomarna som härjade då. Pandemin, Spanska sjukan under 1:a världskriget där det dog mera av än självaste kriget.

Där vi är idag är bara en början till en tuff tid där vi kommer påverkas stort genom det ekonomiska bortfallet för alla länder. Viruset kommer börja avta mot sommaren men ta en ny fart till hösten och då med större kraft. Vi hinner inte skaffa fram ett bra vaccin tills dess samt pandemin kommer alltid i typ flera vågor innan det klingar av. Om inget vaccin stoppar det lilla viruset..

Det som kommer att påverka oss i en längre utdragen tid är människors frustation och dåliga välmående i karantän. Idag så lider vi inte så mycket men när det kommer dra ut på tiden och människor blir oroliga för framtiden och ser hur allt raseras utanför deras dörr. Där regeringarna sitter ute i världen och styr med ett kallt beräknande att livet kommer att förändras helt i framtiden.

Det som jag sa skulle braka loss i Europa är här nu för att stanna och omvälva hela vår struktur vi har haft och ett nytt tänk behövs på hur vi ska leva och skapa en ny tillvaro in i framtiden. Rädsla skapar bara mera kaotisk tillvaro…

Ta det lugnt och gör ditt bästa i den situationen du befinner dig i och dra ditt strå till stacken genom att följa de föreskrifterna regeringarna utlyser. Vi kan ändå inte ändra på flödet som forsar fram i världen just nu.