Okategoriserade

Vara på en exotisk strand just nu vore inte dumt

Idag blev en ny vända in till Uppsala för ett ärende som jag var tvungen att utföra. Min ork var nere i skosulorna på morgonen när jag vaknade i lagom tid för att gå upp.

 

OMG hur ska det gå att fixa till mig och komma iväg var min första tanke. Jag plockade fram järnladyn inom mig och fixade till mig och kom iväg på rätt darriga ben som bar iväg mot bussen.

Efter mötet som tog på krafterna så det kändes som jag tagit ett glas vin sådär bara på förmiddagen. Hmmm jobbigt att inte känna mig helt klar i huvudet samt att jag hör hur pulsen bankar i öronen. Har bestämt mig nu att jag ska ta det lugnt under fredagen och vila under helgen så åker jag in till platsen som jag helst vill slippa på måndag.

Jag kan Akuten utan och innan nu och börjar känna igen en del personal. Aldrig fått samma läkare för de som jobbar mest där är AT läkare som gör sin sista tid innan de får sin legitimation. Mött många olika typer av personligheter i alla led inom vården nu.

Just nu så önskar jag att få vara på en härlig exotisk sandstrand där sanden är alldeles kritvit som gnisslar under mina fötter för varje steg jag tar. Där avtrycken från mina trötta fötter försvinner efter varje våg som slår in mot stranden och få känna hur vinden rufsar runt mitt blonda hårsvall. Där solen värmer min frusna stela kropp.

Japp, där försvann jag iväg på en mental charter, NICE

Jag brukar tänka mig tid när tuffa stunder dyker upp i livet och det hjälper mig att koppla av och få ner min puls och obehag som kan komma upp.