Okategoriserade

Att sjunga höjer livsglädjen och skapar ett inre lugn

Så vart det helg igen, veckorna rusar fram och jag tycker det är bara helg. Det är väl skönt för då kommer våren snabbar till oss.

Idag blir det en tur till affärer för jag måste köpa några saker som jag vill titta på för att handla.. Hmm det är alltså inte mat 🙂

Jag skulle egentligen varit inne på en kurs i helgen inne i Stockholm men jag valde bort det för min hälsa är fortfarande inte så bra. Vill ibland mera än vad kroppen orkar med och jag måste ta det lugnt och smyg starta med allt som jag vill hålla på med framöver.

Livet får gå på med baby steps nu och bygga upp en starkare kropp. Göra saker som jag blir glad av. Jag har börjat sjunga igen och känner att rösten är lite rostig. Har inte känt för att sjunga på många år men nu så har lusten kommit tillbaka.

Jag har sjungit i kör i kyrkan när jag gick i skolan, innan jag fick barnen i en kör på jobbet och i en kör under 2005 som kallar sig, alla kan sjunga gospel. Jätte roligt och en stor kick i kropp och själ.

Den julen så var vi med på Carolas julshow i Globen och vi fyllde en hel sektion där och vi var alla vitklädda. Vi sjöng med i tre låtar och vid den sista så gick vi ner och ställde oss runt hennes scen som var som ett kors på arenan. Ett minne för livet och en sådan otrolig upplevelse. Tacksamhet