Okategoriserade

Min livslåga brinner ännu inom mig

Dagen har varit rätt ok fast det är många frågetecken över min hälsa ännu.

Imorgon ringer specialist läkaren för att vi ska tillsammans ta ett beslut om jag ska lägga in mig nu i veckan för att göra de undersökningar som kan ge svaret på mitt magproblem. Jag har redan gjort dem tidigare men detta är sista chansen att återigen kontrollera allt som går att göra.

I vissa fall så hittar de ingen förklaring till de rikliga blödningarna som patienterna har och då får de leva med denna “sjukdom” som inte går att bota.

Jag får kanske bara gilla läget att bli en vampyr som behöver blodpåfyllning ibland och vara stort tacksam över att det finns de som ger av sitt blod.

Den senaste gången blev dagen innan julafton, min julklapp blev 4 påsar blod och järn samt möjligheten att jag kan fortsätta att leva. Nu har det blivit 4 gånger på ett och ett halvt år och varje gång tär på min kropp och psyke.

Jag hänger inte läpp för det men orken är nere i skosulorna och drivet att fortsätta leva törnas hårt. Jag är en fighter men jag är inte en järnlady som trotsar alla hinder utan att bli berörd.

Mitt i allt detta så försöker jag finna guldkorn till livet och mina intressen som jag har och nu så har min text till min bok blivit klar så jag har skickat in manuset till flera bokförlag nu i helgen. Så nu är det bara att vänta för de tar tid på sig att svara typ 2 – 3 månader.

Under tiden så får jag ta hand om mig på det bästa sätt det går…