Okategoriserade

Återhämtning tar sin lilla tid

Igår blev det inget inlägg för jag var så dålig att jag bara låg i sängen och orkade inte sitta uppe eller göra något speciellt.

Mår lite bättre idag men långt ifrån bra. Hoppas morgondagen blir ännu bättre så jag orkar gå ut en sväng. Jag behöver frisk luft och att komma ut från huset.

Tur att internet finns så det finns möjlighet till kontakt med den yttre världen och andra trevliga människor men orkade knappt vara social heller.

Jag har fått svar från den engelska journalisten och ska nu se vad det hela blir av saken. Får gasa på långsamt så att inte orken försvinner efter ett tag och det blir inget av det hela.

Det är jobbigt att börja bli äldre för allt tar längre tid till återhämtningen och jag måste nog inse att det aldrig kommer bli riktigt som förr med min hälsa. Japp bara att gilla läget och göra det bästa av det hela.

Livet har ett slut som vi vandrar emot hela tiden varje dag. Jag brukar säga ibland med eftertanke när det är dags att gå och lägga mig. Ytterligare en dag gått mot sitt slut och en dag närmare döden. En del tycker jag är negativ och läskig men det är ju bara sanningen.

Det är därför viktigt att vi tar tillvara på dagarna som kommer och går för vi vet aldrig när den dagen är kommen. Älska, njut och se de små sakerna i livet och sätt inte för höga förväntningar på dig eller livet.

Älska dig själv och låt din kärlek flöda ut som ringar på vattnet till andra som behöver det av olika anledningar just idag.