Okategoriserade

Kroppen bestämde sig för att chilla idag också

Vaknade sent idag och det känns inte bra för jag vill inte typ vända på dygnet utan hålla en bra rutin.

Det är nog för jag känner mig fortfarande sjuk i kroppen så jag får inte vara för hård mot mig själv. Det är ju det som bland annat tog knäcken på mig att vara för hård mot mig själv.

Kärlek och omtanke går dagens tecken i så det gäller att chilla idag också. Tala om för mig själv att jag är bra som det är. Ta tillvara på dagen 🙂

Igår så fick jag svar på mitt mail som jag våndats över att skicka så nu ska jag svara henne, en engelsk journalist. Det blir kanske något stort av det här, vet inte ännu men återstår att se. Spännande i alla fall är det 🙂

Elden sprakar så fint i kaminen samt så trevligt och avkopplande att titta på. Det får mig att bli avslappnad och känna stundens tillvaro. Det blir nog aldrig riktigt ljust ute idag men det gör ingenting för här inne i stugan lyser elden samt de tända ljusen upp rummet som skapar en härlig atmosfär.

Önskar alla en mysig fredag vem ni än är eller gör denna dag i livet. Ingen är perfekt eller felfri utan vi alla är här på vår resa som en dag tar slut här på jorden. Slutstationen som vi alla kommer till..