Okategoriserade

Beslut som kan bli omvälvande tas inte under en kafferast

Vaknade mitt i natten vid ett tiden och kunde inte somna om förrän vid omkring fyra på morgonen, suck

 

Vaknade sedan vid 9 med huvudvärk och i värk i kroppen. Jag har nog åkt på någon typ av förkylning. Det är väl för jag eldar på så mycket att jag måste ibland öppna korsdrag i stugan för att det blivit för varmt. Svårt att få en jämn och bra värme. Jag har inga element på ännu utan varmluftspumpen går igång på natten eller morgonen om det går under 22 grader.

 

Idag har jag tagit ytterligare ett beslut och skickat iväg ett mail som jag våndats och funderat länge på men nu är det gjort. Får se vad som det blir av det hela. Spännande men samtidigt lite läskigt…

 

Det blir att chilla idag och se hur min känsla i kroppen blir, bättre eller sämre. Får jobba på med skrivandet. Jag har fått en känsla att vilja skriva en annan bok också som jag kanske gör men måste nog fokusera på min första så den blir klar nu snart.

 

Se de små sakerna i livet och njut av stunden för det är ditt liv. Stanna upp ibland och verkligen känn in nuet med hur du andas och hur du uppfattar omgivningen med dina 5 sinnen. Rusa inte bara på och gör allt med autopiloten påkopplad för du verkligen missar ditt liv.