Okategoriserade

Kärleken kan ibland vara som en snårig labyrint

Kärlek kan uppstå på så olikavis i livet och kan ge andra en omtanke som ger en boost som behövdes precis då i livet utan egentligen förstå hur mycket det betydde.

Idag så bar det in till Uppsala för ärenden där jag mötte en andlig kvinna, Cecilia Rosenmåne på Waynes Coffee som är delaktig i en bok om kvinnor som skriver just om att följa sitt hjärta i livet. Våga ha tillit och göra bara det som känns rätt och inte följa strömmen för vad som förväntas av än i livet.

Träffade också naturligtvis som alltid de härliga systrarna som betyder mycket för mig och som alltid är kärvänliga och omhändertagande. Jag fyller på med kärlek och går hem med ett varmt hjärta av glädje. Tacksamhet

Livet just nu känns lite turbulent när det gäller känslor till det motsatta könet för jag strular till det med att dejta flera samtidigt. Vet inte riktigt vad jag står, den ena säger till mig. Följ ditt hjärta, en tjatar om att han vill att jag åker till Dubai för att besöka honom och en är den som finns i mitt hjärta men är alldeles för ung för mig samt andra som hör av sig.

Vad göra? Är lite villrådig men jag måste följa mitt hjärta men njuter under tiden och möter de som ger mig glädje och härliga stunder.

Ja, det är bara och leva och njuta av det som kommer in i livet, som jag brukar säga att allt händer av en orsak. Vi ska utvecklas och komma till mera insikter om oss själva. Där en del upplevelser kan vara tuffa och få oss ibland gå omkull men vi är starkare än vi tror och går vidare med mera erfarenheter och utvecklas.